Denní menu na příští týden
Týdenní menu:
pondělí
29. 8.
polévka: Fazolová s uzeninou (1,7,9)
menu
A: Sekaná pečeně s klobáskou, vařené brambory
s pažitkou, zelný salát (1,3,7) 120
Kč
menu
B: Kuřecí steak zapékaný se šunkou
a sýrem, americké brambory (7) 120 Kč
úterý
30. 8.
polévka: Uzená s kroupami a bramborem (1,9)
menu
A: Vepřové rizoto se zeleninou,
sypané sýrem, sterilovaný okurek (7,9) 120 Kč
menu
B: Vepřové a kuřecí medailonky
z grilu, sýrová omáčka, hranolky ( 1,7) 120 Kč
středa
31. 8.
polévka: Celerový
krém (1,7,9)
menu
A: Smažená kuřecí prsíčka v cibulovém těstíčku,
šťouchané brambory (1,3,7) 120 Kč
menu
B: Hovězí guláš zdobený cibulkou,
houskový knedlík (1,3,7,9) 125 Kč
čtvrtek
1. 9.
polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
menu
A: Boloňské špagety s drcenými
rajčaty sypané parmazánem (1,3,7,10) 120 Kč
menu
B: Smažený kuřecí řízek, šťouchané
brambory (1,3,7) 120 Kč
menu
C: Steak z vepřové kotlety,
restované fazolky se slaninou, hranolky 125 Kč
pátek
2. 9.
polévka: Moravská česnečka(3,9)
menu A: Smažené řízky z vepřové panenky na česneku,
bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10) 125 Kč
menu B: Špikované hovězí ve svíčkové omáčce, houskový
knedlík, citron, šlehačka, brusinky (1,3,7,9,10)
125 Kč
Stálé menu na týden:
1. 150 g Steak z vepřové panenky, sázené vejce, omáčka demi glace, hranolky (1,3,7,9)
175 Kč
2. 130 g Smažený eidam se
šunkou, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 159 Kč
3. 150 g Filírované kuřecí prso, trhané
salátové listy s čerstvou zeleninou, strouhaný parmazán, caesar
dresink (4,7,10) 149 Kč
Polévka k menu je podávána v množství 0,25 l / gramáž masa v menu je 150 g (v syrovém stavu).
Polévka
Gulášová
59 Kč
Hlavní jídla
180g Špikované
hovězí ve svíčkové omáčce, houskový a karlovarský knedlík, citron, šlehačka,
brusinky
189 Kč
200g Flank steak, pepřová omáčka, hranolky
259 Kč
200g Vídeňský
telecí řízek, nové brambory s pažitkou, okurkový salát
199 Kč
Smažené calamari na trhaných salátových listech s čerstvou
zeleninou, pažitkový dip
169 Kč
Dezerty
dle denní nabídky